D I T  I S  E E N   P A G I N A   M E T   B E R I C H T E N   U I T  D E  R E G I O

Aandacht voor Iran in Bibliotheek Roden
De komende maanden zullen we naar aanleiding van het Anderstaligen project aandacht aan andere landen besteden. Van 15 september t/m 13 oktober staat daarom Iran in de belangstelling in Bibliotheek Roden. Iran staat bekend om zijn rijke geschiedenis, cultuur en bouwkunst.
Om u kennis te laten maken met het echte Iran hebben we samen met onze collega Azar die er zelf vandaan komt allerlei foto’s uitgezocht die heel typerend voor het land zijn. U kunt deze foto’s zien in Bibliotheek Roden. Ook hebben we voor u verschillende boeken en dvd’s met informatie over Iran maar ook met verhalen waar Iran in voorkomt uitgezocht.
Op woensdagmiddag 26 september leest Azar in de Bibliotheek voor tussen 14.00 en 15.00 uur, ze zal dit doen voor de jongste bezoekers in het Nederlands en Iraans. We sluiten af op vrijdag 12 oktober tussen 14.00 -16.00 uur als Azar ons laat genieten van lekkere hapjes uit Iran.
En wil je nog meer weten over Iran dan moet je zeker even gaan kijken in het Drents Museum in Assen waar momenteel een hele grote expositie over het land is.
U kunt de expositie tijdens de openingstijden bekijken in Bibliotheek Roden

Boeing 747 landt op vliegveld Eelde