D I T  I S  E E N   P A G I N A   M E T   B E R I C H T E N   U I T  D E  R E G I O

Aardappelactie muziekvereniging Noordenveld
Omdat muziekvereniging Noordenveld momenteel geen inkomsten heeft van optredens, houdt de vereniging een aardappelactie. De aardappelen zijn vers van het land geraapt, zo uit de klei, en worden zaterdag 19 september geleverd.
Ondanks een gebrek aan optredens blijft de vereniging muziek maken. Alle afdelingen zijn vorige week weer begonnen met repeteren, op gepaste afstand van elkaar met inachtneming van alle overige regels. Maar de club hoopt natuurlijk snel weer te mogen optreden op straat om aan iedereen zijn muziek te kunnen laten horen en shows op te voeren. Tot die tijd blijft het bij oefenen, waar ook het nodige plezier aan wordt beleefd.
Vorige week is het harmonieorkest begonnen onder leiding van Petra Rodenboog, de nieuwe dirigente. Het orkest denkt veel te gaan leren van deze spontane persoonlijkheid. De showband is volop bezig met een Latijns-Amerikaanse show en met vrolijke herkenbare muziek. Jong Noordenveld is samen met de colorguard bezig met een nieuwe repertoire en een nieuwe show.
Uit het oog is niet uit het hart, muziekvereniging Noordenveld is vastbesloten door te zetten en zodra het weer mag de straat op te gaan. ‘Corona krijgt ons er niet onder!’, is de voorlopige strijdkreet.

Wilt u de vereniging steunen, doe dan mee aan de actie:
Vastkokend Bildstar en Kruimige Irene
5 kilo € 5,00
10 kilo € 9,00
20 Kilo € 15,00
Ga naar de website: www.mvnoordenveld.nl om de aardappelen te bestellen, of bel naar de aardappellijn: J. Hagenauw via 06-22259694.

Boeing 747 landt op vliegveld Eelde