Trainers getraind om inspiratie voor trainingen op te doen

Op het sportpark aan de Hereweg is vrijdagavond de eerste van drie ‘Train de trainer’ trainingen gegeven. Samen met Beweegdorp Norg, Roden Fit en Gezond, Welzijn in Noordenveld heeft Laurens Bloem van Peize in Beweging deze inspiratieavonden voor trainers opgezet. De trainingen staan open voor alle sporten en vormen van bewegen en dus was er een breed gezelschap van fietst- tot volleybaltrainers en fysiotherapeuten tot sportschooleigenaren.
Onder leiding van de Guido van Weeveren (ex atletiek bondscoach) en Marcel Joling (judocoach van 2017) gingen twee groepen van 15 personen aan de slag om veelzijdig en creatief bewegen te ervaren. Behalve zelf ervaren was het ook de bedoeling om met elkaar in gesprek te geraken en ervaringen te delen waardoor men met nieuwe inzichten de eigen trainingen in kan gaan vullen.