OldStars Peize lekker in beweging op het sportveld

Na een gezellig kopje koffie en een voorstel rondje zijn zeven dorpsgenoten dinsdagochtend lekker sportief actief geweest op het sportpark. Iris, een van de studenten van Peize in Beweging, had in het kader van haar komend examen een trainingsparcours uitgezet met acht onderdelen.
Na de warming-up op muziek demonstreerde Iris hoe de diverse oefeningen uitgevoerd moesten worden. Veel van de tien grondvormen van bewegen kwamen aan bod door bijvoorbeeld dribbelen met een bal, schaatsbewegingen en de work-out met de kabel. Behalve de voor de hand liggende spiergroepen werden de lachspieren door de deelnemers ook flink getraind.
Naast deze training op dinsdag is het voor de OldStars ook nog steeds mogelijk om op woensdag aan te sluiten bij de tennisgroep, voor meer informatie kan er gemaild worden.