Julia met haar fietscaravan in het Jeugdjournaal

Donderdagochtend heeft het Jeugdjournaal een item gemaakt met Julia Huisman over haar caravan die ze achter de fiets kan meenemen. Nadat thuis de eerste opnames waren gemaakt ging Julie met cameravrouw Suus en verslaggever Lucas naar camping Hoppenhof. ‘We zijn het hele seizoen al volgeboekt, maar voor zo’n mooie minicaravan hebben we nog wel een leuk plekje’, laat campingeigenaar Holtrop weten.
Op de camping wordt onder toeziend oog van de ‘Limburgse buren’ de caravan op z’n plaats gezet en uitgepakt. Ondertussen laat Lucas Julia haar verhaal, over hoe ze aan de caravan komt en wat ze er al mee gedaan heeft, doen. Tevreden over hun werk kunnen Lucas en Julia uiteindelijk lekker in de schaduw voor de caravan, van een door de buren aangebonden drankje, genieten.
De reportage is vanavond om 19.00uur op NPO3 te zien en daarna op jeugdjournaal.nl terug te kijken.