Lezing: Mysterie van de Bosnische piramides

19 februari om 20:00 Peizer Hopbel

HET MYSTERIE VAN DE BOSNISCHE PIRAMIDES met Aafke Douma en Rob Heiligers

Tijdens deze interactieve lezing zullen Aafke Douma en Rob Heiligers verhalen over de inspirerende reizen die ze maakten naar de Bosnische ‘Vallei van de Piramides’, nabij Sarajevo. Op de Balkan staan piramides! Een is zelfs, laatst gemeten, meer dan 360 m hoog! Veel hoger dan die in Egypte. En nee, er hebben daar nooit farao’s gewoond. Dus hoe kan dat en hoe zit dit?

Ontdekker (in 2005) dr. Sam Osmanagich nam Aafke en Rob een aantal uren mee in de uitgestrekte tunnels onder en naast de piramides.
De lucht daar, 300 m diep onder de grond, is zo fris als op een bergtop, en blijkt voor vele mensen een helende werking te hebben.

Aafke (helderziend,-horend, -voelend, -wetend) kreeg er als ‘Akashic Records reader’ glasheldere informatie door over de ‘multidimensionale ontstaansgeschiedenis’ van het gebied. Een en ander is door Rob uitgebreid beschreven in diverse landelijke bladen.

Naast een inleiding over de piramides en het vertonen van foto’s en filmpjes maken ze in geleide meditaties de verfijnde piramide-energieën voelbaar. Zien, horen, voelen, weten…
Wil je ook meer weten over deze wonderlijke plek? Reis je deze avond mee?
Laat je verwonderen! Mediamieke ervaringen rond de piramides in Bosnië.

Dinsdag 19 februari, aanvang 20.00 uur met inloop vanaf 19.30 uur in de achterzaal van de Peizer Hopbel (Hoofdstraat 3). Entree € 10,- inclusief een exemplaar van het maandblad Spiegelbeeld.
Aanmelden gewenst via info@leefstijlkompaz.nl of 06-21561743

Meer informatie