Lezing: De Orbs evolutie

19 maart om 20:00 Peizer Hopbel

De maandelijkse Leefstijlkompaz lezing wordt dit keer verzorgd door auteur Jaap Rameijer.
De Orbs Evolutie

Orbs zijn een relatief onbekend verschijnsel, althans in Nederland. Men kan het niet zo goed plaatsen, weet niet wat het is en staat een beetje wantrouwend tegenover dit fenomeen.
Maar Orbs bestaan echt. En ze bestaan in onze wereld.
Steeds meer mensen krijgen Orbs op hun camera en zelfs op video. Orbs is overigens een gewoon Engels woord dat ‘lichtbollen’ betekent.

Jaap Rameijer heeft 17 jaar in Zuid Frankrijk gewoond, in het magische dorpje Rennes-le-Chateau, bekend van boeken als “Het heilige Bloed en de Heilige Graal” en de bestseller ”De Da Vinci Code”.

Bij het millennium feest op oudjaar 1999 naar nieuwjaar 2000
kreeg hij voor het eerst Orbs op de lens. Dat was toen nog een analoge camera, met ingelegde film. Daarna heeft hij duizenden Orbs gefotografeerd met diverse digitale camera’s. Hele bijzondere foto’s. Hij raakte gefascineerd door het fenomeen Orbs en heeft er uitgebreid studie van gemaakt.

Jaap heeft er twee boeken over geschreven; “The Beauty and Message of Orbs” en “The ORBS Evolution”. Boeken met honderden kleuren foto’s
Daarin heeft hij het commentaar van critici, het zijn stofjes op de lens, of regendruppels, effectief weerlegd. En daarin wist hij Orbs van bijzondere lichteffecten te onderscheiden.

Niemand weet nog met zekerheid wat Orbs zijn, al zijn er wel talloze theorieën. Maar we weten wel veel over Orbs. Dat het zowel intelligente entiteiten zijn, als bijzondere energievormen. En dat ze zich graag vertonen op speciale plekken en plaatsen waar mensen plezier hebben en genieten.

Gedurende al zijn jaren in Rennes-le-Chateau heeft Jaap een bijzondere ontdekking gedaan. En dat betreft de spectaculaire ontwikkeling van Orbs, de Orbs Evolutie. De Orbs namen steeds explicieter vormen aan en het kan dan ook niet anders of ze hebben een boodschap voor ons. Een belangrijke boodschap.

Meer informatie