Leefstijlkompaz lezing: “De Biologische Natuurwetten”

15 oktober om 20:00 De Peizer Hopbel

Dinsdag 15 oktober: Lezing over de Biologische Natuurwetten door Mies Kloos

De biologische natuurwetten geven je een totaal andere kijk op ziekte en gezondheid. Het verband tussen lichaam en geest staat centraal: emotionele schokken worden gezien als de hoofdoorzaken van ziekten, waarna een logisch, voorspelbaar en verklaarbaar proces van genezing (= ziekte) volgt. Deze processen zijn nuttig en zinvol en hebben steeds het overleven van het organisme tot doel.

Door deze kennis kunnen je zorgen om ziekten verdwijnen, je begrijpt wat je lichaam doet en waarom. Ziekten zijn een boodschap voor bewustwording. Door begrip van die boodschap en door met het natuurlijke proces mee te werken in plaats van die te bestrijden, ben je in staat ziekteprocessen te versnellen en/of te verlichten en “wonderbaarlijke genezingen” te verkrijgen.

Begrijp het proces en de betekenis van je ziekte

Dit is een algemene introductie over het verloop en de biologische functie van ziekten: hoe en waardoor ze ontstaan, wat het nut is en wat ze voor de persoon in kwestie betekenen. Wat vooral opvalt is hoe concreet de verbanden zijn tussen emotionele thema’s en hun fysieke tegenhanger. Het lichaam geeft je boodschappen over jezelf, met welke thema’s je moeite had of nog steeds hebt en wat bepaalde gebeurtenissen onbewust voor je hebben betekend.

Deze lezing gaat niet over een nieuwe therapie of behandelmethode, het is een nieuwe medische basiskennis die aangeeft hoe het lichaam werkelijk functioneert.

Leefstijlkompaz lezing in de Peizer Hopbel, aanvang 20.00 uur, entree € 10,-

Meer informatie