Eerste dorpsquiz van Peize

21 mei om 19:00 Eigen locatie
De eerste dorpsquiz van Peize beloofd een waar spektakel te worden!
Trek je slimste buurvrouw in het team, trommel je sportiefste oom op, haal de dikke van Dale uit het stof en plak de banden van je fiets! Je zal het namelijk allemaal nodig hebben!
Voor alle inwoners
Deze dolle quiz is bedoeld voor alle inwoners van Peize, van jong tot oud. Je schrijft je in per team (van ongeveer 7 personen) en zorg zelf voor de samenstelling van het team (minimaal 2 personen 18 jaar of ouder). Bijvoorbeeld met vrienden, collega’s, buren of met je beste sportmaatjes. Per team kies je een teamcaptain en een locatie van waaruit jullie gaan spelen. Dit kan bij iemand thuis zijn, maar bijvoorbeeld ook in een bedrijf of de sportkantine. Aan deze locatie is maar één voorwaarde verbonden; het moet in Peize zijn. Per locatie mag maar 1 team spelen.

Doe en denk
De quiz bevat veel vragen over Peize, maar ook, (algemene) kennis vragen, lastige breinbrekers, moeilijke puzzels en verschillende doe-opdrachten. Voor sommige opdrachten moet je naar een locatie ergens in het dorp. Het zijn veel vragen en opdrachten, dus verdeel de taken goed onder je teamgenoten! Om alle antwoorden te vinden heb je één avond de tijd. Het wordt voor je team een race tegen de klok waarbij samenwerking erg belangrijk is.
Het zal een hysterische, hectische maar vooral een hele leuke avond worden! Gezellig samen met je dorpsgenoten, tegen je dorpsgenoten! Vanuit huis, onder het genot van een hapje en een drankje, strijden voor de titel, het slimste team van Peize 2022!
Vertrouw niemand en verwacht alles.
De eerste editie, georganiseerd door de activiteitengroep van het Dorpshuis Peize, zal plaatsvinden op 21 mei 2022. De gezellige uitslagenavond en prijsuitreiking op 18 juni in het dorpshuis.
Geef je team voor 1 mei op via dorpspleinpeize@gmail.com.

Meer informatie