Villa kakelbont kinderzorg
Woont u in de omgeving van Peize en bent u op zoek naar een leuke speelplek voor uw kind(eren) in de leeftijd van 0-4 jaar of 4-12 jaar? Kom dan eens kijken bij Villa kakelbont kinderzorg in Peize aan de hoofdstraat 54A. Wij hebben nog een aantal plekjes beschikbaar op het kinderdagverblijf op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Maandag 8 april is er een inloopochtend tussen 09.30uur en 11.00uur, zodat u vrijblijvend een kijkje kan komen nemen samen met uw kind(eren). Ook als u in blijde verwachting bent, bent u van harte welkom. (opgave is gewenst)

Wilt u een kijkje komen nemen op onze bso, bel dan gerust voor een afspraak. Wij hebben nog plek op de bso op maandag, woensdag en vrijdag.

Elke dag, van 7.00-18.30uur staan onze gezellige en enthousiaste pedagogisch medewerkers voor u en uw kind(eren) klaar in een vertrouwde, huiselijke en plezierige omgeving. Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden, neem dan gerust contact op via info@villa-kakelbont.net of neem een kijkje op onze website www.villa-kakelbont.net. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 06-49066857.