Laatste Matinee in’t café met The Hoochies
matinee_int_cafe_logoZondag 7 april 2024 is om 16.00 uur in Café Ensing Peize de laatste editie dit winterseizoen van Matinee in’t Café. Voor deze seizoensafsluiter is The Hoochies gecontacteerd. Gezegend met een rijk muzikaal verleden spelen The Hoochies een gepeperde mix van blues en boogie. Live spelen is voor deze band een avontuur met veel improvisatie, wat is terug te horen op het goed ontvangen album ‘Live! Moulin Blues’. The Hoochies is een veel internationaal gevraagde festival band geworden. Niet alleen de bandleden komen verspreid uit heel Nederland, maar ook de optredens vinden plaats door heel Nederland en Europa.

De Chicago blues blijft de basis, met uitstapjes naar surf, boogie en garagerock en steeds meer eigen werk. Samen hebben ze één grote passie: ongepolijste blues. Vette, rauwe blues in de traditie van Little Walter en The Red Devils gebracht door ervaren rotten uit de Nederlandse top blues scene.

The Hoochies bestaan uit: Jules van Brakel bas; Lut Luttik baritone- en lapsteelgitaar; Chiel ten Vaarwerk op drums; Richard Koster, zang en bluesharp; Roelof Meijering, gitaar. Het zijn bekende namen in de Nederlandse blueswereld.
Entree € 10.-