De eerste prijzen zijn al weer vergeven op de Polmerkermis

Sinds vrijdagmiddag klinken de kermisklanken weer op de Pol en omgeving. Vier dagen lang staat de Pol weer in het teken van de Polmerkermis en de door Zweitse Smilda in samenwerking met Geert en Reina van/in Café Bar Kok georganiseerde randactiviteiten. Zo zit het café zaterdagavond vol met deelnemers aan de Polmer Pubquiz. Zondagavond speelt allround rockband O-Fifty tijdens de Rock-Night. En op Tweede paasdag is er traditiegetrouw weer de Hollandse middag.
Maar goed alle dagen is het kermis en de eerste prijzen zijn alweer binnen, bij het Touwtjetrekken en de Kop van Jut is het voor kinderen altijd prijs. Van de zweefmolen werd ook alweer enthousiast en met het nodig gegil gebruik gemaakt, terwijl anderen bij de schietsalon stonden te dromen over hoe mooi het zou zijn als je zou mogen schieten.
De suikerspin- en oliebollenkraam bieden de gelegenheid om met iets lekkers huiswaarts te gaan.