Getuigen babbeltruc Haasakkers gezocht
politie logoVia een Burgernetmelding laat de politie weten dat zij een misdrijf onderzoekt waarbij iemand is beroofd door middel van een babbeltruc. Bij de babbeltruc werd van een bewoner op de Haasakkers een pinpas afhandig gemaakt. Het misdrijf is gepleegd op donderdag 8 februari 2024 tussen 16:45 uur en 17:30 uur in de omgeving van Haasakkers te Peize. Vluchtroute: Haasakkers naar de Karlingakkers. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is dit belangrijke informatie voor het lopende onderzoek, klik dan op informatie delen  met de politie.

Signalement:
-Getint;
-Ongeveer 180-190 centimeter lang;
-20 Tot 25 jaar oud;
-Slank postuur;
-Zwart golvend haar;
-Donkerkleurige bril;
-Geen gezichtsbeharing;
-Sprak goed Nederlands;
-Zwarte broek;
-Zwarte jas;

Heeft u of één van uw huisgenoten:
Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
Een onbekend voertuig (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
Informatie/gegevens van andere getuigen die iets hebben gezien/gehoord?
Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze beroving, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).