Culturele Kring Peize presenteert De Klein Prins
Op 11 juni organiseert de CKP een muziektheatervoorstelling voor jong en oud naar het verhaal van Antoine de Saint-Exupéry De Kleine Prins, een klassiek verhaal over de waarde van vriendschap met anderen en jezelf. Verbeeld en verteld door jongleur/acteur/verteller Marco Bonisimo.
De ballen worden de sterren en een kruiwagen een vliegtuig. Virtuoos jongleert Marco spannende beelden en sterke teksten. Fantasierijk maar niet kinderachtig. De composities zijn speciaal voor deze voorstelling geschreven voor Tim Nobel en worden uitgevoerd door een viertal topmusici uit Noord-Nederland.
De prins is op zoek naar iets en reist door het heelal om het te vinden. Op zijn reis ontmoet hij een koning, een ijdele DJ en een onmatige dronkenlap (die overigens wel erg handig is met zijn flessen). Totdat hij uiteindelijk landt op de aarde en daar kijkt hij zijn ogen uit. De vos blijkt een ware vriend. En dan ontdekt hij, dat wat hij al die tijd zocht, gewoon bij hem was. Een ontroerende voorstelling met een hoop humor, geschikt én een aanrader voor de hele familie!

Voor meer informatie van dit optreden, check onze website.
Gezelschap: Marco Bonisimo, Tim Nobel, Anna Britala, Aris Georgakopoulos
Plaats: Kerk van Peize
Datum: 11 juni 2023
Tijd: 15:30
Zaal open 15:00
Entree: volwassenen 15,- kinderen 5,-
Voorverkoop: info@culturelekringpeize.nl / Culturelekringpeize.nl/contact/ / telefoon: 050-5735450