Verrassende fietstocht Peize- Pesse -Peize
Fiets jij op 8 april mee met de toertocht Peize- Pesse -Peize of Pesse – Peize- Pesse? Twee startlocaties dus! Een verrassende toertocht van ca. 125 km welke grotendeels gaat over verkeersluwe wegen met als hoogtepunten Dwingelderveld, Hijkerveld en de hoogste berg van Drenthe: Col Du VAM! Een fijne pauzestop in Pesse bij Camping de Oosterweide of in Peize bij Cafe Ensing ontbreekt niet. Dit zijn tevens de twee startlocaties.
En we hebben een leuke actie voor de kampeerders onder ons. Wil jij al van het vroege voorjaar genieten met je tent of een ander kampeermiddel, kom dan kamperen op camping De Oosterweide. Je fietst dan gratis mee!
Ook wij denken aan het milieu en mede daarom wordt deze tocht wordt niet meer met routebordjes uitgezet maar wordt per gpx aangeboden bij de voorinschrijving welke je kunt installeren op een fiets navigatie .
Daarbij was er ook kans op vandalisme ( weghalen bordjes of omdraaien) , met als gevolg dat de deelnemers de weg kwijtraken en dat heb je met een middels gpx uitgezette route niet meer. Inschrijven kan via de website van Fietssport.
https://www.fietssport.nl/toertochten/54914
Start Peize
of
https://www.fietssport.nl/toertochten/54916
Start Pesse
De inschrijfkosten zijn gering en bedragen € 5,- voor niet NTFU-leden en leden van de NTFU betalen €4,-.