Gevarieerd programma eerste The Paiser Crossroads

‘Jullie denken dat je voor twee bands hebt betaald, maar we hebben vier muzikale verrassingen voor jullie!’ Met die woorden werd een uitverkocht café Ensing door de organisatie van de eerste ‘The Paiser Crossroads’ zaterdagavond verwelkomd.
Naast de aangekondigde en uit Pais Sonic voortgekomen Pink Pais Project die als tributeband muziek van Pink Floyd speelde en Supertrap de Supertramp tributeband werd ook de muzikale omlijsting door DJ Martino aangekondigd. De tweede muzikale verrassing die aangekondigd werd was Nik Iprenburg, die op 5 mei ook in Assen op het bevrijdingsfestival zal spelen, ‘maar dit is z’n eerste festival’. De organisatie liet ook weten in overleg met het publiek te gaan om te bepalen welke tributebands de twee Paiser Crossroads moeten gaan vullen.