De Hartstichting zoekt collectanten
Iedereen kan iets doen! Van 9 t/m 15 april 2023 vindt de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting plaats. Om deze week tot een succes te maken, is de Hartstichting op zoek naar zoveel mogelijk collectanten. Tijdens de collecteweek komen de collectanten in beweging voor een betere hartgezondheid voor iedereen. Meedoen is makkelijk! Je loopt in je eigen wijk en het collecteren duurt ongeveer twee uurtjes. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Ada Laverman (06 2133 5659) Of via wordcollectant of bel met 070 – 315 56 95.

Over de Hartstichting
Al meer dan 55 jaar ondersteunen wij alle harten van Nederland. We willen dat de hartgezondheid van Nederlanders over zeven jaar meetbaar is toegenomen. Daarbij letten we ook op verschillen tussen mensen. En helpen we juist hen die het grootste risico lopen. Dit doen we voor een betere hartgezondheid:

• Tijdig opsporen van risicofactoren (zoals hoge bloeddruk)
• Investeren in onderzoek om hart- en vaatziekten eerder op te sporen en beter te behandelen
• Voorkomen dat iemand overlijdt aan hart- en vaatziekten of dat de ziekte zich verergert of herhaalt
• Inzetten op een omgeving die rookvrij is, beweging stimuleert en waarin eten en drinken gezonder, goedkoper en aantrekkelijker wordt.

We kunnen dit niet alleen, maar doen dit onder andere samen met organisaties en andere gezondheidsfondsen.