Hulp bij het aanvragen nieuwe abonnementen
logo zomerbadHet duurt nog een kleine 4 weken voordat het Zomerbad Peize weer kan gaan bruisen. De vrijwilligers zijn druk doende alles in orde te maken. Ook de abonnementen lopen voorzichtig binnen. We krijgen best nog vragen om een handje te helpen daarom staan we voor u klaar bij Boon.
Voor de ouderen en anderen die het lastig vinden om op deze manier een abonnement te verkrijgen zitten we voor u klaar Bij Boon op; Dinsdag 28 maart van 14 -15 uur en Donderdag 30 maart van 19 – 20 uur. Dan helpen we u graag verder. Vergeet dan ook niet een middel mee te nemen om elektronisch online te betalen.

Wel willen we alle abonnementhouders de service bieden van een klein formaat geseald pasje wat bij het eerste bezoek van het Zomerbad aangeboden wordt.

Termijn voorverkoop.
Vanaf 1 maart tot 14 april kun je de abonnementen met de welbekende voorverkoopprijs bestellen op de website van het Zomerbad Peize.
De prijzen voor dit seizoen zijn (voor de vaste zwemmers onder ons: de abonnementsprijzen zijn gelijk gebleven. De losse tickets zijn met €0,50 opgehoogd):

Soort abonnement 2023 Voorverkoop Tijdens seizoen
Gezinsabonnement: 2 volwassenen + kind(eren)
max. 3 kinderen * € 115,00 € 140,00
Bijkaart extra kind vanaf 3 jaar
*kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree € 15,00 € 20,00
Persoonlijk abonnement € 60,00 € 75,00
Los dagkaartje in de ochtend € 3,50
Los dagkaartje in de middag € 4,50

Het weer laat het nu nog een beetje afweten maar we hopen een mooie en warme zwemzomer!