Uitverkochte kerk voor optreden Kamerkoor Peize

Met dank aan de vernieuwde technieken in de verbouwde kerk kwam het Peizer Kamerkoor zondagmiddag begeleid door Boudewijn de Groot naar het koor van de kerk voor hun ‘De Aarde’ concert. Het concert dat in meerdere blokjes was opgedeeld stond in teken van de kwetsbaarheid, het verdriet, maar ook al het mooie en de hoop dat de aarde biedt.
De liederen die het koor onder leiding van dirigent Pieter Bosma en begeleid door pianist Robert van der Roer en Merijn Krijgsheld op trommel ten gehore bracht, zijn gecomponeerd in de periode van 1600 tot heden. Ook werd tussen een van de thema’s het gedicht ‘Er moeten mensen zijn’ van Toon Hermans voorgedragen.
Dankzij het uitgebreide programmaboekje konden de bijna honderd aanwezigen de boodschap die het koor al zingend uitdroeg volop meekrijgen. Na afloop was onder het genot van een hapje en drankje voor de aanwezigen al ruimte met de koorleden over de uitvoering na te praten.opkomst kamerkoor peize in peizer kerk