Ondernemersnetwerk Peize start met een nieuwjaarsbijeenkomst

Afgelopen donderdagavond is het ondernemersnetwerk Peize het jaar begonnen met een drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst. Ruim 50 ondernemers kwamen samen in de sfeervol verlichte achtertuin van DMC Liquors & Spirits aan de Raadhuisstraat in Peize. Onder het genot van een hapje en een (warm) drankje luisterden de aanwezigen naar het verhaal van eigenaar Titus Meijer (gele jas) over hoe het allemaal is begonnen, hoe de limoncello wordt gemaakt en dat het veel prijzen heeft gewonnen. Het wordt inmiddels over de hele wereld verkocht. Iedereen bleef nog lang napraten en de eerste zakelijke contacten zijn gelegd.
Ben jij ook ondernemer en woon en/of werk je in Peize en wil je je aansluiten bij het netwerk, kijk dan even op Ondernemersnetwerkpeize.nl. (Ingezonden)