Nieuwe Hoprank gewaardeerd door bezoekers Open Huis

‘Dit eerste uur overtreft het aantal bezoekers al m’n verwachtingen’, laat de projectleider Wachtmeester van de Hoprank nieuwbouw zaterdagochtend tegen elf uur weten. Om alle geïnteresseerden een mogelijkheid te bieden om te zien wat Interzorg de afgelopen twee jaar in Peize met de nieuwbouw van De Hoprank heeft gerealiseerd werd zaterdag (tot 16.00uur) een Open Huis georganiseerd.
Komende dinsdag staat de verhuizing van de bewoners naar het tweede deel van de nieuwbouw op het programma en zodoende was er vandaag nog de mogelijkheid om een ieder rond te laten kijken. Bewoners van het eerste deel hadden echter ook de vrijheid om belangstellenden hun appartement te laten zien.
Bijna alle bezoekers waren zeer te spreken over wat er door Interzorg is gerealiseerd, ‘het past uitstekend in het dorp’, ‘mooi kleurgebruik’, ‘veel ruimte’ en zij die er oog voor hadden klonken tevreden over de toegepaste nieuwste technieken.