#Muziekdorp Peize zet zich zelf weer op de kaart; geslaagde Pais Sonic

Het maakte niet uit wie je sprak zaterdagavond op het evenemententerrein, iedereen vond het een geslaagd feestje de 3e editie van Pais Sonic. Nadat om vier uur de eerste band was begonnen wisten steeds meer dorpsgenoten (en van verder) het feestje te vinden. De schatting was dat er zo rond negen uur een achthonderd man aanwezig waren om te genieten van de muziek van bands. En met het verloop over de hele dag kom je waarschijnlijk op het dubbele. De grote diversiteit van de uitvoerenden zorgde dat zoals een van de bezoekers uitsprak, ‘Al vin je d’r niks an over ’n half uur is d’r op ’t andere podium weer wat aans, das mooi man!’
Ook de organisatoren waren zeer te spreken over hetgeen Peize voor Peize met Peize in Peize muzikaal met en voor elkaar doet; ‘het is weer een mooi succes’. Stiekem is in de agenda voor volgend jaar al weer met potlood een datum omcirkeld voor de vierde editie.