Slimste team van Peize is bekend!

Afgelopen zaterdagavond heeft de prijsuitreiking van de eerste dorpsquiz in Peize plaatsgevonden. Voordat de winnaar bekend werd gemaakt stonden er nog wat laatste opdrachten op het programma. Onder het genot van een hapje en een drankje werden de laatste vragen en puzzels opgelost, terwijl de leuke, hilarische en creatieve foto opdrachten van alle teams voorbij kwamen op groot scherm.
Terwijl er door de deelnemers gezellig werd nagepraat over de opdrachten, werden alle punten bij elkaar opgeteld. De top 5 zat met de punten heel dicht bij elkaar. Maar uiteindelijk was er maar 1 winnaar! Team 7 Ditjes en Datjes, mag zich dit jaar het slimste team van Peize noemen, met 389 punten!
De 2de prijs was voor Team 6 Quiz ‘t niet met 383 punten en 3de is geworden Team 11 vv Peize met 381 punten. De poedelprijs ging naar team 16 Surfeifel, die met 189 punten onderaan is geëindigd.
De organisatie bedankt iedereen voor het fanatiek mee doen. ‘Jullie enthousiasme en de leuke reacties die wij als organisatie mochten ontvangen, geeft ons weer veel energie om er volgend jaar een nog groter spektakel van te maken. Bedankt en tot volgend jaar!’ (Ingezonden)