Podium Achterstewold, ‘zo mooi om deze ruime te delen’

Voor Podium Achterstewold staat volgende week zondag het tweede evenement, een theateruitvoering, op de agenda. ‘Sinds we hier aan de Achterstewold 12a zijn komen wonen vinden we dat deze ruimte moeten delen’, vertellen Jet Grolleman en Annet Nieboer. In en rond de voormalige boerderij laten ze zien dat er volop mogelijkheden zijn om muziek en cultuur uitvoeringen de ruimte te geven.
‘We kunnen in de tuin bij het prieel, binnen op de deel en als  tussenvorm in de schuur op het terrein tot zo’n 100 man publiek en uitvoerenden ontvangen. ‘Zo was regisseur Ron Akkerman direct weg van de laatstgenoemde ruimte om er 19 juni de tragikomedie Brak door theatergroep Het Peleton te laten spelen’.
‘In mei was de tuin een van de vier plaatsen waar de Draslanden Jazz tour werd gespeeld, wat ook door iedereen als prachtig werd ervaren’. In Muziek en Cultuur Peize hebben de dames een prettig partner die hun ideeën aanreikt en de nodige ondersteuning biedt die ze zeer waarderen. Naast deze invulling delen ze de ruimte op het terrein ook voor kampeerders en willen ze een B&B gaan aanbieden. Klik voor alle info over de komende voorstelling.