Hier mag je zijn wie je bent met je eigen talent!

Wie basisschool ’t Spectrum binnen komt loopt direct tegen de spreuk over je eigen talent aan, om maar duidelijk te maken dat het ontdekken en ontwikkelen van je eigen talent het speerpunt van het onderwijs op ’t Spectrum is. Door het ontwikkelen van talenten creëer je positieve energie, het maakt je blij en zorgt voor een gezonde dosis zelfvertrouwen dankzij een positief zelfbeeld.
Vrijdag kregen de kinderen weer een breed palet van activiteiten aangeboden waar soms heel duidelijk maar soms ook diep verborgen talenten gestimuleerd werden. Met hulp van ouders, die in hun vakgebied het talent (al) ontdekt hebben, werd er onder meer geskateboard, een drie gangen menu bereid – was lekker mmm! -, natuurkundig onderzoek verricht en een schimmenspel opgevoerd.

Balanceren en flippen op een skatebord oefen je het best op een zachte(re) ondergrond.

De crostinies zijn klaar, de spaghetti bolognese wordt bereid en als dessert een aardbeien tirramissu.

Stilte opname! Beeldje voor beeldje wordt een stop motion film gemaakt.

Met een marker getrokken groene strepen blijf je gewoon zien als je er zonnebrandcrème of handgel op smeert.
Schijn je er echter met een UV-lampje op dan zorgt het filter in de zonnecrème er voor dat je die streep niet meer ziet.