Lefthand Freddy had er zin in en het Matinee publiek ook

Voordat om 17.00 uur de nieuwe coronamaatregelen van kracht werden heeft een 60 tal bluesliefhebbers zondag nog kunnen genieten van Lefthand Freddy tijdens Matinee in’t café. Zes weken geleden moest de gitarist afzeggen vanwege een vervelende ontsteking in zijn schouder.
Zondagmiddag liet hij zien dat hij nagenoeg genezen is van z’n kwetsuur. De linkshandige gitarist zette samen met Hannes Langkamp op drums, Andre van der Werf op basgitaar en Berend Reining slaggitaar een degelijke blues en boogie show neer.
Het publiek leek zich bewust van het feit dat het wel een lange tijd kan duren voordat er weer een band op het podium staat bij Café Ensing. Een heerlijke middag live-muziek waarbij de bezoekers met moeite konden blijven zitten. Zij bedankten de band met een staande ovatie. (foto’s Herman Buisman)