win logo met elkaarHulpmiddelen online uitgelegd
Op donderdag 20 mei is er een online bijeenkomst waarin specifiek over hulpmiddelen wordt gesproken. Welzijn in Noordenveld heeft deze bijeenkomst in samenwerking met Zorgplaza uit Roden georganiseerd. Voor inwoners uit de gemeente Noordenveld bestaat er tijdens deze informatieve bijeenkomst de mogelijkheid om vragen te stellen over allerlei beschikbare hulpmiddelen.

 

Zo kan er informatie en advies worden ingewonnen over welk hulpmiddel geschikt is voor ieders persoonlijke situatie. De bijeenkomst wordt gratis aangeboden voor belangstellenden die zich opgegeven via het Servicebureau van WiN  050 3176500 of een mail sturen naar service@stwin.nl. Na aanmelding ontvangt een ieder een link via de mail voor deelname. De online bijeenkomst is donderdag 20 mei van 19.00 tot 20.00 uur.

Voorbeeld vragen zijn onder andere: Hoe stel ik mijn rollator juist in? Ik heb moeite met opstaan, wat kan hieraan doen? Welke aanpassingen kan ik zelf thuis gemakkelijk aanbrengen?