Zoek de Kinesis Paaseieren (voor leuke prijzen)
kinesis paasei actie 2021Als je niet beweegt sta je stil… Maak daarom met Pasen een ommetje in het dorp, ga op zoek naar de rode Kinesis Paaseieren en maak kans op leuke prijzen. Er worden zes eieren, met achterop een letter verstopt. De zes letters samen vormen een ‘woord’.
Ei gevonden? Maak met het ei (en de letter) een selfie en stuur deze door via WhatsApp 06 48512982 (dus totaal zes foto’s), incl. de oplossing en je naam, adres en woonplaats. Het ei graag laten hangen!
Kinesis geeft vooraf tips over de verstopplekken op hun socials: Facebook en Instagram. Heb je dit niet? Stuur dan een appje, dan geven ze de info via de app.
De zoekactie is geldig op Eerste en Tweede Paasdag. Geheel corona proof kun je op je eigen tijd je ‘ommetje’ maken. Voor de liefhebber zit er bij ieder Paasei ook nog een kleine workout 😉. Succes!!
Prijzen
Kinesis heeft een super leuk prijzenpakket samengesteld door samen te werken met o.a. Albertema, Bloemenpret, Blaarkopboerderij Achterstewold, Keet KOE-tje, Peize in Beweging, Sweetly Baked by Manon, De Peizer Hopbel/Bij Boon/Heijkens Snoepwaren, Ons Belang, ‘T Tuinwinkeltje, Staycation Souvenir Peize, De Paisermeul, Plus Supermarkt, Schuiling Wonen & Slapen en Cafe Ensing. Kinesis heeft leuks en lekkers bij ze ingekocht en zij hebben op hun beurt wat leuks/lekkers geschonken*.
*Ondernemer en wil je ook nog iets bijdragen aan het prijzenpakket? Neem gerust contact met ons op.