Zwemdiploma’s behaald in Molenduinbad

Sinds de samenwerking tussen het Zomerbad Peize en het Molenduinbad Norg worden zwemlessen in Norg gegeven. Afgelopen weekend is er ook door Peizer jongeren afgezwommen voor het diploma A, B of C. Door de corona maatregelen kon er helaas slechts 1 ouder per zwemmend kind toeschouwer zijn, maar desondanks was het toch een mooi feestje voor de kinderen. Na maanden hard werken haalden 91 kinderen hun eerste, tweede of derde zwemdiploma.
Onder toeziend oog van de beoordelingscommissie bestaande uit Geert Nijboer, Jolien Ruben en Janine Beijert toonden de leerlingen hun vaardigheden die ruimschoots voldoende waren voor een mooi diploma.

Voor het A-diploma zijn geslaagd:
Julian Baartse, Levi Balkema, Inge Eline Bouwmeester, Yara Brink, Logan Bruins, Janne Mare Drent, Twan Annechienus Drent, Ilenia de Graaf, Lausanne Hartlief, Femke Hazeveld, Sophie Heerdink, Rosa Herber, Ilse Bianca Hoezen, Jasmijn Tjitske Hollander, Manou Huitema, Renske Hut, Jayden Laanstra, Milan Lezwijn, Sara Veerle Lohuis, Jan Mulder, Rosalie Mulder, Ids Nieborg, Jim Pickhard, Mirte van Riezen, Diederik Rozeboom, Bran Sala, Tobias Salomons, Anne-Lotte Sikkema, Roos Speerstra, Bram Stoffers, Feline Struiksma, Emma Sykologiannaki, Lize Ubels, Pieter Hendricus van der Veen, Vallatina van der Velde, Noor Verhoeven, Meira Westerveen en Thijs Julian Willems.

Voor het B-diploma zijn geslaagd:
Fieke Mare van der Aa, Nasir Amjahed, Christiaan Been, Mees Bijzitter, Luna Doutzen Blaauw, Dilan Boon, Vick Borgman, Milan Dominique Brolsma, Jayden Dijkstra, Waldemar David van Dijken, Jurre de Groot, Esmee van der Heide, Bram Hofstee, Tom Hofstee, Mijke Jacoba Luïse Kaastra, Sven Kamminga, Suze Ketelaar, Feline Martens, Sylvan Muller, Emma Frederique Renses, Dirk-Jan Rozeboom, Marit Willemijn Scholtanus, Fayenne Stoker, Zoë Vanity Strous, Féline Jolien Helena Titiheru, Larissa Milou Veen, Sepp Veenstra, Sepp Rowin de Vries, Lauren Wassens, Carlijn Westerhof en Isabel Witting.

Geslaagd voor het C-diploma:
Rosalie Boonstra, Manoa Bos, Ilse van den Broek, Martijn Bron, Mika Coenen, Bas Folkeringa, Tessel Marijn Havik, Dylan Hendriks, Elysa Rose Van Hettema, Eva ten Heuw, Lars de Hoop, Rens Jagersma, Colin Musch, Mekensie Muus, Evan Ooms, Madelief Elin Renkema, Emma Ysabella Schipaanboord, Hosanna Schaap, Mees Schuringa, Zara Sloot, Maud Nine Veenema en Yenthe van der Wal.

Kinderen van harte gefeliciteerd en veel zwemplezier!