Drive through the stal
Er komt een ‘Drive through the stal’ op donderdag 24 december 2020 tussen 16.00-20.00 uur bij Blaarkopboerderij ‘t Achterstewold.
Helaas kan door de Corona maatregelen er geen kerstmarkt in de stal plaats vinden, zoals vorig jaar.
De initiatiefnemers willen iedereen laten genieten van een lekker kerstmaaltijd tijdens de kerstdagen dus komt er een ‘Drive through the stal!
U rijd met uw auto door de stal in kerstsferen tussen de dieren door en komt achter de stal weer uit. U blijft de hele tijd in uw auto en u krijgt de producten op afstand aangereikt en kunt contactloos betalen.

Er is een bestellijst waar u voor 3 december eten kunt bestellen en dan de 24 december kunt afhalen door een route door de stal te rijden. Maar ook tussen 16.00-20.00 uur kunt u door de stal rijden en ter plaatse nog lekkere jammetjes, dressings, salades, soepen, vlees en toetjes kopen voor de kerstdagen terwijl u in uw auto zit.
U kunt de bestellijst downloaden en hierna mailen of appen (Blaarkopboerderijachterstewold@gmail.com of 06-22995036).
De bestellijst zijn ook verkrijgbaar bij Blaarkopboerderij ‘t Achterstewold (Achterstewold 14), Catering Service Paul Dekker (Kaalakkers 19), Het Tuinwinkeltje (Hoppekampweg 45) of Keet KOE-tje (Roderweg 22). Tevens kunt u ze op bovenstaande adressen inleveren.