Succesvol afzwemmen na zomervakantie

Blij en toch ietwat gespannen kwamen ruim 90 kinderen zaterdag naar het het Molenduinbad voor hun zwemexamen. Onder begeleiding van de zwemonderwijzers Geert, Janine en Tamara toonden de leerlingen hun vaardigheden die ruimschoots voldoende waren voor een diploma. Met, door de coronamaatregelen, veel minder publiek dan normaal, werd er toch een goed feestje gevierd! Het Molenduinbad Norg verzorgt ook de zwemlessen voor het Zomerbad Peize. (Klik in de foto op < > voor meer foto’s Molenduinbad Norg ©)

Voor het A diploma zijn geslaagd:
Wies Asmus, Feline Mirthe Bakker, Alaya Borgsteede, Hessel Dijkman, Waldemar David van Dijken, Jarah Hagenauw, Milou Hilberts, Elin Hobma, Tom Hofstee, Saskia Jackson, Djaliza Karbet, Suze Ketelaar, Roselinde Kok, Alyssa Kuiper, Boaz Liebeek, Hanne Mak, Joëlla Matitaputty – Bodde, Annemijn Meier, Vayenne Meijerink, Lynn Nera-Lynn Melis, Eva Jade Van Mieghem, Lisa Opdam, Olav Ridder, Thijs Rossing, Dirk-Jan Rozeboom, Anne Rumph, Thijs Schipper, Vajen Sikkema, Mirthe Sluiter, Feline Smit, Liam Staal, Fayenne Stoker, Linde Vliegenthart, Sepp Rowin de Vries, Emie Webbink, Mats Wijnand, Jazzlynn Zorge, Chris Spoelstra en Jelmar Udding.

Voor het B diploma zijn geslaagd:
Thijs Noah Algra, Rosalie Boonstra, Dilan Boon, Wende Bosloper, Julia Aly Bouwknecht, Maud Brink, Ilse van den Broek, Tjitse van Dijk, Lotte Drijfhout, Jayden Hagedoorn, Elysa Rose Van Hettema, Eva ten Heuw, Veerle Elina Annelie Hoiting, Lars de Hoop, Marley Sanne Sophie Huizing, Stan Van Huis, Boaz Luuk Hut, Thieme Hut, Alex Khudoyan, Liv Anna Olivia Kooistra, Bart Martens, Mitsya Van Der Meer, Colin Musch, Manuel Van ’t Oever, Stijn Oortman, Hendrik Roemeling, Joep Scholtmeijer, Mees Schuringa, Ruben Stijn Schouten, Jace Van Steensel, Thijs van Steendelaar, Lynn Veldhuizen, Mathijs Peter Visser, Selmar de Vries en Indy Williamson.

Voor het diploma C diploma zijn geslaagd:
Bram Maurice Anneveldt, Jelte Bax, Nick van de Belt, Livia Nina Bergsma, Mike Bodenstaff, Femke Eline van Breda, Hanna Jongeling, Hayk Khudoyan, Nia Jeltje Tatu Kiewiet, Joep Kristoffers, Elmar Kuper, Roos Meijer, Thijmen van de Pol, Dana Prkic, Luca Sloots, Mathijn Stevens en Kimberly Timmer.

Van hare gefeliciteerd allemaal!