Grammofoonplaten voor het goede doel 
Het Centraalteam Peize beleeft dit jaar tussen 1e kerstdag en oudjaarsdag haar 20-jarig Marathon jubileum. Rond de Marathon uitzending organiseert het team diverse activiteiten waarbij met de opbrengst dit jaar de organisatie van de Samenloop voor Hoop Peize wordt ondersteund.
Dorpsgenoot Henk Slagter heeft het team ruim 400 elpees (variërend van Heintje tot Bee Gees en Paul Anca tot Pedaalemmer) geschonken die ze tijdens de Marathon uitzending kunnen verkopen/verloten. Andere activiteiten zijn de Voute Avond, Bierkratdrukken en het Oliebollen Festijn.
Live muziek wordt dit jaar verzorgd door Eltjo (27 dec), Haj Dat Weer (28 dec) en Ideaal XXL (29dec). De uitzending komen dit jaar ook weer vanuit het nieuwe onderkomen achter Avia tankstation op Peizerwold en zijn te beluisteren op de 105.00FM.