DSTV en Statera wederom meerdere malen Drents Kampioen

Afgelopen zaterdag kregen DSTV en STATERA het wederom voor elkaar om 6x Drents Kampioen Groepsspringen te worden. Dit keer streden de beide verenigingen in samenwerking met Be Quick Franeker tijdens de kampioenschappen in Hoogeveen. Nadat het junior èn seniorteam afgelopen seizoen op verschillende onderdelen 6x Nederlands Kampioen op C niveau wisten te worden, moesten zij promoveren naar het B niveau. Ook het B niveau is Noordenveldse springers niet te gek.
In Hoogeveen lieten beide teams wederom zien heel wat in huis te hebben. Het junior B team, bestaande uit Elin van Heusden, Mare Heeres, Anoek Esschendal, Maryse Basstra, Rianne Hof, Sigrid Levering, Iza Pakan en Pietrik Zijlstra, werd op 4 onderdelen (minitramp, minitramp pegases, airtrack en minitramp tafel) Drents Kampioen.

Het seniorteam (Job Hoven, Tosca Fabriek, Koen Fabriek, Inge Hofman, Ulrike Bosma, Joke Pleiter, Kai Kroeger en Annet Kroeger) wint deze titel op minitramp pegases.
Naast deze 2 gepromoveerde teams deed er ook een nieuw juniorteam op C niveau mee.
Xanne Ottersberg, Marit Bus, Sanne Hoven, Aniek Barels, Bas Hoven, Femke Ansingh , Sterre Benes en Lieke Hoekstra streden eveneens voor de titel. Ook dit team was succesvol op het onderdeel minitramp pegases en won de beker voor Drents Kampioen.
Kortom weer een succesvol weekend voor de beide verenigingen uit Noordenveld. (Foto’s Danielle Stokvis DSTV STATERA)