Cursus Kunstbeschouwing bij WiN
win logoIn het voorjaar organiseert WiN weer de cursus Kunstbeschouwing. Oud-docent en kunstliefhebber Gert Riemersma voert de deelnemers op enthousiaste wijze mee op een reis langs verschillende kunststromingen.
Onderwerpen zijn onder andere Hoe kijk je naar kunstwerken en Hoe moet je een kunstwerk ‘lezen’? Geïllustreerd met veel beeldmateriaal is er aandacht voor de beeldaspecten van kunstwerken zoals kleur, vorm, materiaal en compositie.

Vooral de beeldende kunst uit de 20e en 21e eeuw komen aan de orde. Speciale aandacht is er voor kunststromingen als Land Art, Natuurkunst en Gronings Expressionisme van De Ploeg.
De cursus start op 29 januari en bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten op woensdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur in De Dobbe in Roden. Kosten € 75,-

De deelnemers krijgen tijdens de eerste bijeenkomst een overzichtelijke (gebonden) samenvatting van de inhoud van de cursus.

Aanmelden kan individueel of met meerdere personen bij WiN, Schoolstraat 50 in Roden, tel. 050 317 65 00 of mail aanmelden@welzijninnoordenveld.nl.

Deze informatie en de exacte cursusdata zijn ook te vinden op de website van WiN, https://www.welzijninnoordenveld.nl/cursussen/