Prokkelen op de golfbaan
Golfclub Holthuizen en Prokkelteam Noordenveld houden  28 september een prokkeldag. Prokkelen = samen met mensen met een beperking een activiteit beleven, die alle deelnemers kan inspireren. In dit geval kennis maken met de golfsport en met elkaar. Op een eenvoudige en plezierige manier bezig zijn op de golfbaan, met mensen die weten wat ze doen en uitleggen wat jij gaat doen en hoe je dat kunt doen. Met het g-golfteam maak je kennis en kan je ook helpen.

We raden je aan kleding te dragen waarin je je goed kunt bewegen en gym- of sportschoenen dragen, dan ben je klaar om te starten. De schoenen zijn van belang want de golfbaan heeft een  prachtige grasmat.

Je gaat het balletje slaan oefenen, putten, chippen en …..plezier hebben. Het programma, of hoe de dag er uit gaat zien:

starten met koffie en iets erbij om 10.30 uur.
11.00 uur zullen we op de driving range oefenen in kleine groepjes
tussen 12.30 uur en 13.00 uur start van de lunch
14.00 uur terug naar de driving range en vervolg golf oefeningen
tussen 15.00 uur en 15.30 uur een drankje met een borrel
Opgeven is van belang, Er is plaats voor 25 deelnemers, dus geef je op voor 26 september. Vragen en opgave kan:
Per e-mail of per telefoon 06-10367600.