matinee_int_cafe_logoMatinee in’t café start op zondag 6 oktober aan hun 9e seizoen
Ook het komend seizoen zijn er weer top blues(rock) bands te zien en te beluisteren in Café Ensing. Van Europees, nationaal en regionaal niveau. Zowel jonge begeesterde muzikanten als ouwe rotten in het vak. “Van herfst tot lente, blues in de Kop van Drenthe”, is het motto waarmee de organisatie van Matinee in’t café weer vele blues liefhebbers naar Peize hoopt te trekken.

 

Te beginnen op Zondag 6 oktober met No-King. Een jonge Bluesrock band met de roots in het oosten en het midden van het land, die door de ervaren vakbroeders geprezen en geroemd wordt.
Dan op Zondag 10 november 2019: The Juke Joints. Bestaan al meer dan 35 jaar. En in de blues wereld is deze rock and rollende bluesband net zo beroemd als die andere band uit Zeeland.
Zondag 29 december 2019: Dave Chavez Band Dave brengt met zijn band pure, rauwe en soulvolle rhythm & blues. Dave Chavez Band doet dit jaar op 6 oktober mee aan de Dutch Blues Challenge. Hopelijk hebben we een winnaar in Café Ensing.
Zondag 26 januari 2020: Kai Strauss & The Electric Blues All Stars. De Duitse bluesgitarist en zanger Kai Strauss is één van de grote namen van de huidige Europese bluesscene. Sinds 2014 is hij bandleider van Kai Strauss & The Electric Blues All Stars. Deze bezetting heeft al vele Duitse blues awards in de wacht gesleept.
Zondag 15 maart 2020: Blues Treat. Eindelijk weer eens een zangeres in Matinee in’t café. “Zangeres Lianne fascineert met haar stem en met haar ontembare enthousiasme en passie neemt ze het publiek mee”. Zij wordt ondersteund door 5 mannen die de bluesmuziek uit het hart spelen, gepassioneerd, eerlijk en rauw.