Kids-run decemberloop in Peize
Op zaterdag 22 december, wordt de jaarlijkse Decemberloop Peize weer georganiseerd. Er is dit jaar ook weer een Kids-run! Dit is een run voor de basisschooljeugd van groep 1-8. Daphne Linstra van het studententeam van Peize in Beweging neemt de organisatie, als een examen van haar opleiding Sport en Bewegen, voor deze run op zich. De Kids-run vindt plaat op de Es. Voor de kinderen tot en met groep 5, is er een ronde van 700 meter uitgezet, waarbij de start zal plaatsvinden aan de Boerakkerweg. De kinderen van groep 6,7 en 8 lopen deze ronde 2 keer, een totale afstand van 1400 meter.

Het rondje gaat als volgt:
De deelnemers van de jeugdloop starten bij de Boerakkerweg- Kipkampen- Kipakkers- Oosterzoom en finishen ook weer bij de Boerakkerweg.
Startnummer + chip
Voor de Kids-run ontvangen de deelnemers een startnummer, waar een chip in zit verwerkt. Zodat de tijden elektronische kunnen worden waargenomen.
Warming-up + start
Voor de start van de jeugdloop zal er ook een warming-up plaats vinden. En na het startschot rennen er begeleiders mee, zodat er geen enkele deelnemer alleen over de finish zal komen.
·         Start:  22 December om 10:00 bij de startboog aan de Boerakkerweg.
·         Inschrijven: decemberloop.nl
·         Startnummers:  Voorinschrijving: ophalen vanaf 09.15 i/d kantine vv Peize
·         Na inschrijving:  Bij de kantine tot 09.45
·         Kosten:  De Kids-run is gratis.
·         Herinnering: Voor alle deelnemers is er een leuke herinnering🤗.
·         Prijzen: In iedere categorie zijn er voor de nummer 1,2 en 3 bij de meisjes en jongens een mooie medaille. De winnaars krijgen ook nog iets lekkers van de bakker uit   Peize😋.