Inbraak woning
De politie is op zoek naar getuigen die tussen zondag- en maandagmorgen mogelijk iets verdacht hebben gezien in de omgeving van De Woert. In genoemd tijdsvak is er ingebroken in een woning aan De Woert. Om binnen te komen is een raam vernield. Uit de woning zijn sieraden gestolen. Mocht u iets gehoord of (achteraf) bijzonders gezien hebben, de politie Noordenveld hoort graag van u via 0900-8844.
De gedupeerde bewoner laat weten dat de gisteren op DitisPeize gemelde vondst van schoenen in de bosjes aan het begin van de Hoofdstraat bij hun uit de woning zijn weggenomen. Mogelijk heeft iemand gezien dat de dader(s) van de inbraak met de schoenen door Peize heeft zien lopen of deze heeft zien weggooien, de politie hoort graag van u. Gezien reacties uit de buurt gaan de bewoners er vanuit dat de inbraak zondagmiddag heeft plaats gevonden.