Gepimpte fietsen vormen fraai decor op schoolplein ‘t Spectrum

Zoals u vrijdag al heeft kunnen lezen staan op basisschool ‘t Spectrum in het kader van het Drents Verkeersveiligheidslabel de verkeerslessen een week lang centraal. Dit jaar doet de school ook mee aan de verkiezing van fietsschool van Drenthe. Om voor deze titel in aanmerking te komen dienen er verschillende activiteiten ontplooid te worden waarvoor de school beloond kan worden. Maandagochtend kwamen daarom veel leerlingen met een bonte stoet prachtig versierde fietsen naar school voor het onderdeel ‘Pimp je fiets’. De afgelopen week was er in de klas aan de versieringen gewerkt die dit weekend thuis op de fiets gemonteerd waren. Nadat iedereen elkaars fiets bewonderd en van complimenten had voorzien mochten de fietsen midden op eht plein blijven staan. Leerlingen van groep acht mochten vervolgens als jury de zware taak van het aanwijzen van de drie mooiste fietsen uitvoeren.